More results for tand

tand
tanden bleken den haag
Belangrijk om te weten is dat deze cijfers een gemiddelde zijn van alle mensen die bij ons langskomen om hun tanden te laten bleken. Het uiteindelijke resultaat is onder meer afhankelijk van je genetische aanleg, mondhygiëne en de initiële kleur van je tanden de kleur vóór de behandeling. Zo kan het zijn dat bij dezelfde behandeling het gebit van de één witter wordt dan dat van de ander. Je kan zowel een minder goed als een beter resultaat boeken dan de indicatie van tevoren aangeeft. Aan deze indicatie kunnen dus geen rechten worden ontleend. Natuurlijk heb je wel altijd recht op onze unieke Witgarantie: worden je tanden na onze behandeling geen enkele tint lichter? Dan krijg je van ons dezelfde behandeling gratis! Klik hier om onze maatregelen omtrent COVID-19 te bekijken. VEILIG TANDEN BLEKEN. Tanden bleken Delft. Tanden bleken Leiden. Teeth whitening The Hague. VOLG ONS OP FACEBOOK. 2511 XR Den Haag.
Tanden bleken bij White Shine teeth whitening center in Hilversum.
Onze klanten komen uit het Gooi maar ook uit Amsterdam en Rotterdam voor het beste tanden bleek resultaat. Samengevat: niet alleen je gebit wordt witter en schoner maar je zal er zelfs ook nóg beter uitzien! Wacht niet langer met tanden bleken en maak nu een afspraak. Maak direct een afspraak. Monica Geuze naar White Shine. Enzo Knol bij White Shine. Over White Shine. Tanden bleken bij White Shine teeth whitening center in Hilversum. Veilig je tanden bleken kost nu 149. Witte tanden zijn nu voor iedereen betaalbaar en veilig! 1211 EA Hilversum. Vind ons op.: Facebook page opens in new window Twitter page opens in new window. Design by Online Exposure.
Een barst in je tand, wat nu gedaan? GlamSmile.
Afhankelijk van het type breuk of barst in je tand, bestaat er een andere oplossing voor je probleem. Niet bij de pakken blijven zitten is wel de boodschap, want de barst kan groter worden, waardoor je je tand riskeert te verliezen.
Maart Maand van de Tand Stad Gent.
Samenleven, Welzijn Gezondheid. Maart Maand van de Tand. Maart Maand van de Tand. Maand van de Tand in Gent. Maart is traditioneel Maand van de Tand in Gent. Tijdens de maand maart zetten verschillende organisaties extra in op mondzorg bij zowel kinderen, volwassenen en de tandartsen.
Tand eruit? Wat je wel en niet moet doen Gezondheidsnet.
Als de tandarts de tand binnen drie uur na het ongeval terug kan zetten, is de overlevingskans van je tand bijna 100 procent. De tandarts zal proberen de tand op zijn plaats te houden door deze met spalkdraad en composiet vast te maken aan de tanden ernaast.
tand Vertaling naar Frans voorbeelden Nederlands Reverso Context.
met hand en tand 107. aan de tand voelen 65. tand om tand 64. de tand des tijds 63. m'n' tand 51. De precisieborsteltjes omringen elke tand om efficiënt te poetsen. Les brossettes de précision entourent chaque dent pour un brossage efficace.
Tand-em: Tandzorg voor iedereen in Sint-Niklaas Kies gelijke kansen.
Tand-em" voorziet sinds 2017 mondzorg voor kwetsbare groepen. Verbond Vlaamse Tandartsen afdeling Studieclub tandartsen Waasland, samen met WGC De Vlier, leverancier Henry Schein, Stad en OCMW Sint-Niklaas. Gezonde tanden zijn essentieel voor onze gezondheid. Mondproblemen kunnen zorgen voor pijn en andere lichamelijke kwalen.
Implantaat bij één missende tand of kies.
Het ontbreken van een tand of kies kan het gevolg zijn van.: het ontbreken van de aanleg van de tand of kies. Een missende tand of kies kan vaak vervangen worden door een brug, een etsbrug of door een uitneembare prothese een plaatje.
Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol Coeck.
Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol. Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol. Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol. Tand en groef betonblok in formaat 30x19x19 cm is een grijze betonblok met tand en groefaansluiting en duimgaten voor een vlotte verwerking en manipulatie.
Tijdelijke Tand reviews Lees klantreviews over www.tijdelijketand.nl.
Ik wil wel even opmerken dat als je. Ik wil wel even opmerken dat als je rookt, de tand wel heel snel geler/bruiner wordt. Gemiddeld doe ik met een tand zo'n' 2 a 3 weken en ik rook niet veel.
Gebroken tand De Smilekliniek.
Herstelling van een gebroken tand. Afhankelijk van de positie van de afgebroken tand kunnen we de tand op meerdere manieren herstellen. Indien het vooraan de mond is, en het esthetische aspect dus erg belangrijk is, kan er gekozen worden voor een kroon of een facet.
TANDEN Engelse vertaling bab.la Nederlands-Engels woordenboek.
Oog om oog, tand om tand wat, zoals Gandhi zei, als eindresultaat heeft dat iedereen blind is. An eye for an eye, a tooth for a tooth after which, as Gandhi said, everybody ends up blind. open_in_new Link naar bron.

Contact Us