Results for tand

tand
Gaatje? Met nieuw medicijn heelt de tand vanzelf en is een vulling overbodig.
Onze tanden zijn weliswaar in beperkte mate al in staat tot regeneratie. Wanneer de tandholte bloot komt te liggen en je dus vatbaar bent voor infecties maakt de tand een dun laagje dentine aan om de tandholte af te sluiten.
Een barst in je tand, wat nu gedaan? GlamSmile.
Afhankelijk van het type breuk of barst in je tand, bestaat er een andere oplossing voor je probleem. Niet bij de pakken blijven zitten is wel de boodschap, want de barst kan groter worden, waardoor je je tand riskeert te verliezen.
Een afgebroken tand bij de hond - Caressa - Dierenziekenhuizen.
De behandeling van een afgebroken tand is afhankelijk van de periode die is verstreken sinds het breken van de tand. Binnen 48 uur na het breken van de tand kan de tand worden hersteld met behoud van de pulpaholte. Bij fracturen die ouder zijn dan 48 uur is een wortelkanaalbehandeling noodzakelijk.
Een afgebroken tand herstellen Oral-B.
Vindt bonding plaats bij verschillende tanden, dan is misschien meer dan één afspraak nodig. De behandeling voor één tand duurt ongeveer 30 minuten tot een uur. Tijdens een bonding-behandeling maakt de tandarts eerst het oppervlak van de te behandelen tand of tanden ruw, waarna hij of zij een primer gebruikt om het bonding-materiaal aan de tanden te hechten.
De of het tand? Welk lidwoord.
Mooi of mooie tand. Groot of grote tand. Half of halve tand. Grappig of grappige tand. Leeg of lege tand. leuk of leuke tand. Vet of vette tand. Snel of snelle tand. Wit of witte tand. Klein of kleine tand.
Tand-em: Tandzorg voor iedereen in Sint-Niklaas Kies gelijke kansen.
Tand-em" voorziet sinds 2017 mondzorg voor kwetsbare groepen. Verbond Vlaamse Tandartsen afdeling Studieclub tandartsen Waasland, samen met WGC De Vlier, leverancier Henry Schein, Stad en OCMW Sint-Niklaas. Gezonde tanden zijn essentieel voor onze gezondheid. Mondproblemen kunnen zorgen voor pijn en andere lichamelijke kwalen.
Tand ontzenuwen of endotontie in Overmere? Tandarts Overmere.
Hierna kan de tand terug opgebouwd worden met een vulling of een kroon, afhankelijk van het oordeel van de tandarts. Endodontie bij Tand en Mondzorg Overmere. Tand en Mondzorg Overmere gebruikt altijd de meest recente technieken om een tand te ontzenuwen.
Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol - Coeck.
Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol. Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol. Betonblok tand en groef 30x19x19 cm hol. Tand- en groef betonblok in formaat 30x19x19 cm is een grijze betonblok met tand- en groefaansluiting en duimgaten voor een vlotte verwerking en manipulatie.
Tijdelijke Tand reviews Bekijk consumentenreviews over www.tijdelijketand.nl.
Categorieën Blog Voor bedrijven. Overzicht Reviews Over. Gezondheid en medisch. Tijdelijke Tand Reviews. In de categorie Tandartspraktijk. Bezoek de website. Bezoek de website. Vraagt klanten om reviews. Heeft aanvullende bedrijfsgegevens geverifieerd. Controleer de transparantie van dit bedrijf. Een review schrijven.
Gebroken tand De Smilekliniek.
Herstelling van een gebroken tand. Afhankelijk van de positie van de afgebroken tand kunnen we de tand op meerdere manieren herstellen. Indien het vooraan de mond is, en het esthetische aspect dus erg belangrijk is, kan ergekozen worden voor een kroon of een facet.

Contact Us