Resultaten voor taxi

taxi
T-tax Venlo Taxi T-TAX Venlo Limburg.
Taxi of taxibus nodig? Nu online boeken. Taxi's' en team. Use tab to navigate through the menu items. T-Tax: de taxi service van Venlo en omstreken. Ons bedrijf is gebouwd rondom een goede dienstverlening met professionele, nette en aandachtige chauffeurs. Onze chauffeurs denken met u mee, behandelen gesprekken vertrouwelijk en spreken perfect Nederlands als Engels. Uw vervoer komt veilig en op tijd op plaats van bestemming. Uw partner voor.: Boek ons voor regulier taxi vervoer, zakelijke taxi ritten of juist als transport partner bij evenement of feest. T-Tax Venlo levert moderne, schone en professionele taxi's' en chauffeurs voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Daarnaast biedt de moderne vloot en getrainde chauffeurs mogelijkheden om T-Tax in te zetten voor evenementenvervoer en sneltransporten. Wij rijden onder meer van en naar Venlo, Velden, Arcen, Tegelen, Lomm, Belfeld, Reuver en Beesel. Direct een taxi reserveren?
Taxi Leiden - Taxi Roomburg Uw taxi van en naar Schiphol €49.
Taxi Koudekerk aan den Rijn. Taxi Alphen aan Den Rijn. Taxi Roomburg Leiden. Vandaag nog een taxi nodig? Welkom bij Taxi Roomburg, de taxi van Leiden en Omstreken. 24/7 telefonisch en online bereikbaar. BEL Reserveer Nu. Taxi naar Schiphol €38,-., Boek jouw taxi naar Schiphol v.a. €38,-, Nergens Goedkoper! Bel Reserveer NU. Zakelijk Vervoer Leiden. Zakelijke meeting, evenement, netwerkborrel, vergadering of receptie? School Vervoer Leiden. De voordeligste Taxi uit Leiden naar jouw school bestemming! Luchthaven Vervoer Leiden. Voor taxi transfers naar de luchthavens: Schiphol Rotterdam Eindhoven. Personen Vervoer Leiden. Als bekende taxicentrale in Leiden bieden wij u taxivervoer tegen scherpe prijzen. Onze Luxe Taxi's' en Taxi Busjes zijn u graag van dienst! WIFI on board. Taxi Leiden Nodig? Wij zijn u graag van dienst! Actief in de regio Leiden. Tegen voordelige prijzen Schiphol Tarief 49 -, wij Bieden u reguliere taxiritten, transfers naar de luchthavens: Schiphol Rotterdam Eindhoven en dragen wij de zorg dat u veilig en op tijd van A naar B wordt vervoert.
Taxi Gent 09 333 33 33 Nr 1 in Gent.
Visa - Mastercard - American Express in alle wagens vanaf 85€. bieden alle comfort en brengen u tijdig en veilig op uw bestemming. hebben een capaciteit tot 4 passagiers bagage, tot 8 passagiers bagage met onze minibusjes op aanvraag zonder meerkost. zijn perfect onderhouden en ondergaan een maandelijkse veiligheidscontrole. zijn allen meertalig. bieden een professionele service door lange ervaring. Klantvriendelijkheid staat immers centraal bij ons! De prijs van een rit kan op voorhand bij benadering bepaald worden, zodat u niet voor een verrassing komt te staan! Vrijblijvende scherpe prijsoffertes op maat voor alle luchthavens via ons contactformulier of via booking@taxigent.be. Taxi Gent, 41 Rijsenbergstraat, Gent, Vlaanderen, 9000, Belgium 09 333 33 33 booking@taxigent.be. Lees meer
taxi
taxi, oostende, openbaar vervoer, taxibond oostende.
Het sociale alternatief. Taxibond Oostende gelooft sterk in de sociale rol die voor een taxibedrijf is weggelegd als aanvulling op het reguliere openbaar vervoer. Sommige mensen kunnen om diverse redenen geen gebruik maken van het gezamelijk openbaar vervoer in de stad. De taxi is het ideale alternatief om de helpende hand te bieden, zeker s nachts wanneer dit de enige vorm is van openbaar vervoer. meer
getcover.nl
Taxi, huurauto of Billo. Display content menu. Display portlet menu.
Met de taxi. Wie een taxi neemt, kan VOOR het evenement aan de deur van de Lotto Arena uitstappen. Begeef je NA het evenement naar de taxihaven in de Van der Delfstraat, het straatje tegenover de ingang van het Sportpaleis.
hellowhite.nl
Taxi Roeselare: zakelijke en priveritten.
UW TAXIBEDRIJF UIT ROESELARE VOOR ZAKELIJKE PRIVERITTEN. Taxi Roeselare bestaat ondertussen iets meer dan 15 jaar en wordt gerund door een ervaren team. Door de jaren heen werd Taxi Roeselare ook wel gekend als het meest flexibele en sympathiekste taxibedrijf in de regio.
goedkope
Taxi Oudenaarde - Taxi De Meyer, Oost-Vlaanderen.
055 31 31 31. Taxi De Meyer. T 055 31 31 31. F 055 30 04 04. Volg ons op facebook. Wanneer u een website bezoekt, kan deze informatie in uw browser opslaan of ophalen, meestal in de vorm van cookies.
taxi
Water-Taxi Activiteiten en boottochten in Blankenberge. Globe. Chevron down. Pause. Play Video. Unmute. Mute. User. Cruise Ship. Hour Glass. User. Cruise Ship. Hour Glass. User. Cruise Ship. Hour Glass. User. Cruise Ship. Hour Glass. Phone. Envelope. Map
Ik had deze geboekt als verrassing voor mijn echtgenoot. Super ontvangst en pittige rondvaart door de wind 4 bfrt maar zeer deskundige schippers. En een waardevol ontvangst van Michel zowel voor als achter de vaart. Voor herhaling vatbaar! - Talma, Tripadvisor. Ik ben erg tevreden. Ik heb een geweldige ervaring gehad. Het personeel is erg vriendelijk en beleefd. - Aleksandar, Tripadvisor. Waar komt onze stroom vandaan? Leuke leerzame introductie over offshore windmolen parken. Daarna een uurtje varen. Windmolens bekijken en terug. Al bij al een leuk uitstapje met even het gevoel om echt op zee te zijn. - Jos D, Tripadvisor. Heel leuke ervaring. Zeker de moeite om eens één of meerdere tochten met de Water-taxi te doen. Zeer ervaren en gedreven mensen én kindvriendelijk. Wij gaan zeker nog eens een toch met de water taxi doen. - Wendy, Tripadvisor. Klik hier voor Telefoneren 32477612314 32477612314 Klik hier voor E-mail info@water-taxi.be info@water-taxi.be Klik hier voor bekijk locatie Wenduinse Steenweg 108370 Blankenberge Wenduinse Steenweg 10.
taxi rijschool amsterdam
Taxi Omega - Uw taxibedrijf in de regio Kempen Geel Mol.
Taxi Omega staat garant voor een uitstekende service, stiptheid en vooral ook veiligheid. Wij zijn een klein bedrijf met comfortabele voertuigen en bieden taxidiensten aan in de regio Kempen Geel Mol, aan zeer aantrekkelijke prijzen. Zoek dus niet verder en neem even contact met ons!
Taxibedrijf Oostende Oostendse Taxi Onderneming.
Samen met vriendelijke en opgeleide chauffeurs staan deze klaar bij Oostendse Taxi Onderneming of kortweg OTO. Met ons bent u snel op uw bestemming. Robert Rousselle richtte in 1964 vanuit Café Cap Gris Nez tegenover de kerk van Sas-Slijkens zijn éénmanstaxibedrijf op onder de naam Taxi Robert.
Particulier - Taxis Verts.
Capaciteit: 1 PBM 1 persoon. Taxi uitgerust met een kinderzitjeChild-seat. geschikt voor kinderen van 9 tot 36kg. Toeslag van 5€. Dier aan boord. Een taxirit voor u en uw huisdier. De beste chauffeurs. Met 900 beschikbare, professionele en vriendelijke chauffeurs. is Taxis Verts nooit ver weg en zult u altijd verwelkomt worden met een glimlach. Ons uitgebreide assortiment aan opties biedt u steeds. de mogelijkheid om de dienst te vinden die u nodig hebt. Een persoonlijke service. We houden rekening met uw voorkeuren. om u de best mogelijke ervaring te bieden. en Brussels Airport.
Taxi Beernaert Geraardsbergen.
Taxi Beernaert, familiebedrijf met jarenlange ervaring. Taxi Beernaert werd opgericht in 1963 en wordt geleid door Geert en Jan Beernaert, twee broers met een hart voor hun zaak. Ondertussen kunnen we rekenen op een vast team van professionele taxichauffeurs die 7 dagen op 7 paraat staan voor jou. Doorheen de jaren groeiden we uit tot dé taxidienst in Geraardsbergen.:

Contacteer ons